Enkel guide: Logg inn på Telia, Chess, Ice, Onecall og Aftenposten Min Side. Finn din PUK-kode og administrer ditt mobilabonnement

I dagens digitale tidsalder er det viktig å kunne administrere ditt mobilabonnement på en enkel måte. Enten du er kunde hos Telia, Chess, Ice, Onecall eller ønsker å få tilgang til Aftenposten Min Side, er det viktig å kunne logge inn og finne din PUK-kode når du trenger det. I denne artikkelen gir vi deg en enkel guide for å logge inn på disse plattformene og finne din PUK-kode.

Telia Min Side

Dersom du er kunde hos Telia og ønsker å logge inn på Min Side, følger du disse enkle trinnene:

 1. Gå til Telias nettside.
 2. Klikk på “Logg inn” øverst i høyre hjørne.
 3. Skriv inn ditt brukernavn og passord.
 4. Naviger til “Min Side” for å administrere ditt mobilabonnement og finne din PUK-kode.

Din PUK-kode kan være nødvendig dersom du trenger å låse opp din telefon. På Telias Min Side kan du enkelt finne din PUK-kode under “Mobilabonnement” eller “SIM-kortinnstillinger”.

Chess Min Side

Hvis du er kunde hos Chess og ønsker å logge inn på Min Side, følger du disse trinnene:

 1. Gå til Chess sin nettside.
 2. Klikk på “Logg inn” øverst i høyre hjørne.
 3. Skriv inn ditt brukernavn og passord.
 4. Gå til “Min Side” for å administrere ditt mobilabonnement og finne din PUK-kode.

På Chess Min Side kan du finne din PUK-kode ved å navigere til “Innstillinger” eller “Mobilabonnement”.

Ice Min Side

Hvis du er Ice-kunde og vil få tilgang til Min Side, følg disse trinnene:

 1. Besøk Ice sin nettside.
 2. Klikk på “Min Side” øverst på siden.
 3. Skriv inn ditt brukernavn og passord.
 4. Velg “Mobilabonnement” for å administrere ditt abonnement og finne din PUK-kode.

Din PUK-kode er viktig dersom du har behov for å låse opp telefonen. Under “Innstillinger” eller “Mobilabonnement” på Ice Min Side finner du enkelt din PUK-kode.

Onecall Min Side

Hvis du er kunde hos Onecall og ønsker å logge inn på Min Side, følger du disse enkle trinnene:

 1. Gå til Onecalls nettside.
 2. Klikk på “Min Side” øverst i høyre hjørne.
 3. Skriv inn ditt brukernavn og passord.
 4. Gå til “Mobilabonnement” for å administrere ditt abonnement og finne din PUK-kode.

På Onecall Min Side kan du enkelt finne din PUK-kode under “Innstillinger” eller “SIM-kort”.

Aftenposten Min Side

Hvis du ønsker å få tilgang til Aftenposten Min Side, gjør følgende:

 1. Gå til Aftenpostens nettside.
 2. Klikk på “Min Side” øverst i høyre hjørne.
 3. Skriv inn ditt brukernavn og passord.
 4. Du har nå tilgang til din Aftenposten Min Side, hvor du kan administrere ditt abonnement.

Når du skal administrere ditt mobilabonnement og finne din PUK-kode, vil det være spesifikke instruksjoner tilgjengelig på Aftenposten Min Side.

Med disse enkle trinnene kan du logge inn på Telia, Chess, Ice, Onecall og Aftenposten Min Side. Finn din PUK-kode for å administrere ditt mobilabonnement på en enkel måte.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Telia Min Side og hvordan logger man inn?

Telia Min Side er en nettportal der du kan administrere og få oversikt over ditt Telia-abonnement. For å logge inn går du til Telias hjemmeside og klikker på «Logg inn» øverst i høyre hjørne av siden. Deretter oppgir du ditt brukernavn og passord og følger instruksjonene på skjermen.

Jeg har glemt PUK-koden min for Chess. Hva bør jeg gjøre?

Om du har glemt PUK-koden din, kan du kontakte Chess kundeservice på telefon eller via deres nettside. De vil kunne gi deg instruksjoner og hjelpe deg med å få tilgang til ditt abonnement igjen.

Hva er Ice Min Side og hvordan logger jeg inn?

Ice Min Side er en nettportal hvor du kan administrere og få oversikt over ditt Ice-abonnement. For å logge inn går du til Ice sin hjemmeside og klikker på «Min Side» øverst i høyre hjørne av siden. Deretter oppgir du ditt brukernavn og passord og følger instruksjonene på skjermen.

Hvordan får jeg PUK-koden for OneCall?

For å få PUK-koden for OneCall, kan du kontakte OneCall kundeservice via telefon eller besøke deres nettside. De vil kunne hjelpe deg med å få tilgang til PUK-koden din og gi deg instruksjoner for hvordan du kan bruke den for å låse opp ditt abonnement.

Hvordan får jeg PUK-koden for Chess?

For å få PUK-koden for Chess, kan du kontakte Chess kundeservice. Du kan gjøre dette ved å ringe dem eller besøke deres nettside. Kundeservice vil kunne hjelpe deg med å få tilgang til PUK-koden og gi deg instruksjoner om hvordan du kan bruke den for å få tilbake tilgang til ditt abonnement.

Hva er Aftenposten Mine Sider?

Aftenposten Mine Sider er en personlig side som eksisterer for abonnenter av Aftenposten. Her kan du administrere ditt abonnement, endre kontoinformasjon, og få tilgang til eksklusive artikler og innhold.

Hvordan får jeg PUK-koden for OneCall?

For å få PUK-koden for OneCall kan du kontakte OneCall sin kundeservice. Dette kan gjøres ved å ringe dem eller besøke deres nettside. Kundeservice hjelper deg med å få tilgang til PUK-koden og gir instruksjoner om hvordan du kan bruke den for å låse opp ditt abonnement.

Hvordan administrerer jeg mitt OneCall-abonnement på Min Side?

For å administrere ditt OneCall-abonnement på Min Side, logger inn på OneCalls nettside og klikker på «Min Side» øverst i høyre hjørne av siden. Der vil du finne ulike funksjoner og verktøy for å administrere og endre ditt abonnement.

Hvordan er mobilabonnementene til Chess?

Chess tilbyr ulike mobilabonnementer som passer til forskjellige behov og budsjett. De leverer abonnementer med ulike datamengder og inkluderte minutter og SMS. Du kan besøke deres nettside for å se nærmere på deres tilbud og finne det abonnementet som passer deg best.

Hvordan får jeg PUK-koden for Ice?

For å få PUK-koden for Ice, kan du kontakte Ice kundeservice via telefon eller besøke deres nettside. Kundeservice vil kunne hjelpe deg med å få tilgang til PUK-koden og gi deg instruksjoner om hvordan du kan bruke den for å låse opp ditt abonnement.

Artiklen Enkel guide: Logg inn på Telia, Chess, Ice, Onecall og Aftenposten Min Side. Finn din PUK-kode og administrer ditt mobilabonnement har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 20 anmeldelser