Fotografere nordlys

Slik fotograferer du nordlyset – Visit Norway

Slik fotograferer du nordlyset

Her følger et sammendrag av Petters gode råd. Ofte stilte spørsmål om fotografering av nordlys. Trenger jeg stativ for å ta nordlysbilder?

Drømmer du om å fange auroras dans på himmelen i Nord-Norge med kameralinsen? Her får du tips til hvordan du kan ta bilde av nordlyset, både med et vanlig kamera og mobiltelefonen.

Ta det perfekte nordlysbildet – Nordnorge.com

Slik tar det perfekte bildet av Nordlys – Steg for steg – Visit Nord-Norge

29. okt. 2020 — Nordlyset er ikke det enkleste du kan ta bilde av. Å sette kameraet mot nordlyset og knipse vil ikke gi særlig bra resultat.

Hvordan fotograferer du nordlyset? – Nordnorge.com

Objektivet er øyet til kameraet. Mange velger å kalle dette en linse, men sannheten er at det er mange linser i et objektiv. Du kan benytte hvilket som helst …

Hvordan fotografere nordlys – Surnadal Fotoklubb

Hvordan fotografere nordlys

Vil du ta bilde av nordlyset? Vi gir deg tips og lærer deg hvilke innstillinger du trenger for å fotografere nordlyset med systemkamera eller mobil.

Fotografere nordlys med kamera og mobil – Scandinavian Photo

Fotografere nordlys 💚 med kamera og mobil | Scandinavian Photo

11. feb. 2014 — Når du skal komme i gang med å fotografere nordlys, må du ha et godt speilrefleks- eller systemkamera samt en kraftig vidvinkel. Kitobjektiver …

Vil du ta bilde av nordlyset? Vi gir deg tips og lærer deg hvilke innstillinger du trenger for å fotografere nordlyset med systemkamera eller mobil.

Hvordan og når: Dette må du vite for å fotografere nordlys

Hvordan og når: Dette må du vite for å fotografere nordlys | Digital-foto.no

Før du drar ut for å ta bilder, bør du stille inn kameraet som følger: Lukkerhastighet: 20 sekunder; Blenderåpning: f/4.0 (lavest mulig f-nummer er ideelt; med …

Når muligheten for å fotografere nordlys på den mørke nattehimmelen byr seg, må du slå til. Se når, hvordan og med hvilket utstyr du får de beste bildene.

Fotografens guide til nordlyset – Canon Norge

12. jan. 2018 — LOFOTEN: Hallvard Kolltveit fotograferer nordlys og gir deg sine beste tips. Foto: Hallvard Kolltveit/Erik Botner …

Slik tar du perfekte bilder av nordlys – VG

For å fotografere nordlys trenger du er et kamera med manuelle innstillinger, et stativ, varme klær og hodelykt. Det er spesielt tre ting som er viktig når …

Fotograf Hallvard Kolltveit er bosatt i Lofoten, et av de beste stedene i Norge for å fange nordlyset på bilde. Her viser han deg hvordan.

Nordlysfotografering for nybegynnere – Svalbard Adventures

Har du opplevd at det kan virke komplisert å fotografere nordlyset? Les våre beste tips for nordlysfotografering, slik at du også kan fange et blindskudd!

Keywords: fotografere nordlys, ta bilde av nordlys, hvordan ta bilder av nordlys, kamerainnstilling nordlys