Klarer ikke den gamle bilen din det lenger?

Et stort antall nettbutikker tilbyr nå et stort utvalg av leveringsalternativer. Det mest populære er for øyeblikket levering til et hentepunkt, og da henter du ganske enkelt dine nye produkter akkurat når det passer inn i kalenderen din. Fraktmetoden er derfor ganske ukomplisert, og også det billigste leveringsalternativet.

Forsendelsesperioden kan vise seg å være spesielt viktig dersom vi skal bruke produktene umiddelbart, og her er det absolutt på sin plass å sjekke estimert leveringstid på det aktuelle produktet.

En rekke e-butikker tilbyr en garanti på 1 hverdags levering på mange varenumre, men vær forsiktig da dette krever at bestillingen gjøres før et bestemt tidspunkt, tatt i betraktning at de kan ha nye varer som sendes permisjon før pakkeansatte har fri.

Mange nettbutikker tilbyr 1-dags levering

Det har vist seg å være spesielt tilgjengelig for vanlige folk å finne informasjon om priser fra flere nettbutikker og til gjengjeld ha massevis av Nettbutikker fant det uunngåelig å stemple salgsprisene på mange av produktene deres – for barn, og samtidig også for menn og kvinner – betydelig, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel være smart å sjekke ulike internettselskaper for rabattkoder før du gjennomfører kjøpet, slik at du er sikker på å få den skarpeste prisen.

Ikke desto mindre må du være klar over at når en nettbutikk selger et produkt til en pris som er umåtelig billig, kan det ofte være en pekepinn på en svindelbutikk. Kjøp med standard betalingskort er likevel omfattet av en lovbestemmelse som beskytter en mot svindel med e-butikker.

Generelt anbefaler vi kortbestilling eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte et tilbud som ViaBill dersom du ser en fordel i å betale beløpet i flere rater.

Før noen handler i en nettbutikk kan du for å være på den sikre siden få en oversikt over nettbutikkens betingelser, men det er som regel lite spennende.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, som er et signal om at nettbutikken forstår de offisielle reglene og at nettbutikken blir jevnlig inspisert pr. spesialister som er godt kjent med regelverket på området. Det er en virkelig god sjanse til å få hjelp når du opplever dilemmaer med kjøpet.

På samme måte foreslås det at kjøper er kjent med de mest aktuelle reglene som påvirker bestillingen, som for eksempel returrett på nettbutikken. I den forbindelse er det også viktig at du fortsatt lagrer e-postkvitteringen, slik at du senere kan vitne om din bestilling, uansett om du er ute etter varer til mann eller kvinne.

En rekke ulike leveringsformer

Trustpilot gir deg så å si nyttige muligheter til å utforske meningene til et stort antall tidligere forbrukere, og dermed er det fornuftig at du se internettselskapets anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook gir også ganske ærlige muligheter til å se på e-butikkens pålitelighet. I tillegg møter vi mange nettforhandlere hvor det er mulig å sende inn en anmeldelse av kjøpet sitt, som også bør brukes til å få et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Vår nettside er finansiert ved hjelp av annonser. Vi har jevnlige samarbeid med en rekke internettbedrifter når vi presenterer selskapenes tilbud, og oppnår provisjon dersom en av våre besøkende fullfører en bestilling.