Telia modem virker ikke

Omstart av modem (fast bredbånd) | Telia Kundeservice

Slik gjør du en omstart av modem fra Telia: Trekk ut strømkabelen, vent i minst to minutter. Sett strømkabelen tilbake. Sjekk samtidig at alle kabler sitter …

Slik gjør du en omstart av modem fra Telia: Trekk ut strømkabelen, vent i minst to minutter. Sett strømkabelen tilbake. Sjekk samtidig at alle kabler sitter godt i.

Trådløst nett: Sjekk innstillinger | Telia Kundeservice

Dersom du har endret navn eller passord tidligere, og ikke husker til hva, kan du løse det ved å følge stegene i denne veiviseren eller ved å resette modemet …

Sjekk at du er koblet på det riktige trådløse nettverket. Du finner det opprinnelige navnet og passordet på et klistremerke på undersiden av modemet ditt. Les mer her.

Hjelp til internett | Telia Kundeservice

Her får du hjelp til hvordan du kobler enheter som PC, Mac og mobiltelefoner til internett via Wifi, og hvordan du kan bytte til 5 GHz-nettverk for maksimal …

Her finner du nyttig informasjon om digitale veivisere som hjelper deg med tregt nett, oppkobling av utstyr med mer. Få hjelp til internett her.

Driftsmeldinger | Telia Kundeservice

Her kan du sjekke om det er registrert en driftsfeil eller planlagt arbeid i ditt område. Velg om du ønsker å sjekke fastnettet og TV eller mobilnettet.

Wifix glemt navn/passord | Telia Kundeservice

Har du glemt brukernavn og passord, finner du det under hovedenheten som er koblet til modemet ditt. Dersom du har byttet brukernavn og passord må du …

Har du glemt brukernavn og passord, finner du det under hovedenheten som er koblet til modemet ditt. Dersom du har byttet brukernavn og passord må du gjenopprette fabrikkinnstinnstillingene på WIFIX-enhetene.  Les mer om hva du må gjøre her.

Wifix nettverksproblemer | Telia Kundeservice

Selv om du ikke opplever noen problemer er det svært viktig at du gjør dette for at den skal fungere optimalt. Forsiden …

Hvis du har nettverksproblemer med Wifix, kan du oppleve at 2,4 GHz og 5 GHz lyser rødt. Her får du forklaring på hva de ulike lyssignalene betyr, og hva du kan gjøre for å løse problemene med nettverket.

Avslutning – Feilsøk, problem med fast bredbånd – Telia

Avslutning – Feilsøk, problem med fast bredbånd | Telia Kundeservice

Ferdig – Virker ikke internett (fast bredbånd) med modemet du har fra Telia? Her finner du hjelp til feilsøk både med kablet nett og trådløst nettverk.

Finn hjelp til det du lurer på | Telia Kundeservice

… eller gjøre en omstart av telefonen. Selv om du ikke opplever noen problemer er det svært viktig at du gjør dette for at den skal fungere optimalt.

Vi hjelper deg – her finner du hjelp og svar på dine spørsmål om bredbånd, TV, mobil og faktura.

Telia box problem direkte-TV | Telia Kundeservice

Selv om du ikke opplever noen problemer er det svært viktig at du gjør dette for at den skal fungere optimalt. Forsiden …

Har du problemer med direkte-TV er det et par ting som må sjekkes, men prøv aller først en restart av boksen din. Trekk ut strømkablenen, tell til ti og sett den inn igjen. Les mer her.

Hjelp med IP-telefoni | Telia Kundeservice

Koble telefonen til modemet med telefonkabelen, og modemet til splitteren med antennekabelen. Telefon kobles til modem … Lyser ikke modemet som det skal?

Her får du hjelp til å koble opp IP-telefoni, info om funksjoner på telefonen, innstillinger og problemløsing.

Keywords: telia modem virker ikke